Op dit moment gelden de volgende wegafsluitingen/wegomleidingen

Werkzaamheden centrum
In het centrum van Oudenbosch wordt de komende vijf weken (tot halverwege november) gewerkt aan de Markt tot de kruising Markt-Stationsstraat-Franciscuslaan. Tot begin november wordt hiernaast gewerkt aan de Markt vanaf nr. 50a tot aan de kruising met de Fenkelstraat. Onderstaand kaartje geeft aan waar we wanneer aan het werk zijn. De Fenkelstraat, Prof. Van Ginnekenstraat en omgeving blijven tijdens fase 1, 2 en 3 bereikbaar via de kruising Molenstraat. Vanaf fase 4 zijn deze straten bereikbaar via de Pastoor Hellemonsstraat en het gedeelte van de Markt dat dan klaar is. Een kaartje met de omleidingsroutes vindt u op deze website bij het onderdeel documenten.

Bosschendijk/Velletriweg
De werkzaamheden aan de kruising van de Bosschendijk met de Nijverheidsweg zijn inmiddels afgerond. Op dit moment wordt de rotonde bij de Velletriweg aangepakt. Deze werkzaamheden duren ongeveer vijf weken. Om deze werkzaamheden uit te voeren, wordt de rotonde in twee fases voor de helft afgesloten waarbij het doorgaand verkeer geregeld wordt met verkeerslichten. Tijdens de eerste fase is de rotonde afgesloten aan de zuidzijde. Bij deze afsluiting is tijdelijk geen doorgaand verkeer vanuit de Velletriweg mogelijk. De eerste fase duurt ongeveer vier weken. Tijdens de tweede fase is de noordzijde van de rotonde afgesloten. Voor fietsers is een omleiding ingesteld. Een kaartje hiervan vindt u op deze website bij het onderdeel documenten.

Wij streven er naar zo min mogelijk overlast te veroorzaken voor weggebruikers en inwoners. Helaas kan dit niet altijd worden voorkomen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Aangepaste busroute/bushaltes Tijdens de werkzaamheden in het centrum rijdt Arriva (lijn 311) een aangepaste route die tussendoor ook nog verandert. Nu de werkzaamheden aan de Oudenbosscheweg/Kuivezand klaar zijn, wordt de route: Bosschendijk – Stationsstraat – Parklaan – Molenstraat – Zandeweg – Kuivezand. De meest actuele informatie over de route en de gewijzigde bushaltes vindt u op www.arriva.nl > reisinformatie > omleidingen & stremmingen > Noord-Brabant > lijn 311. Ook voor de lijnen 611, 210, 610 en 211 geldt een aangepaste route met vervangende haltes.

  kaartje-fases

 Doorgaande route incl rondweg