Werkzaamheden centrum Oudenbosch

Werkzaamheden centrum
In het centrum van Oudenbosch wordt de komende vijf weken (tot halverwege november) gewerkt aan de Markt tot de kruising Markt-Stationsstraat-Franciscuslaan. Tot begin november wordt hiernaast gewerkt aan de Markt vanaf nr. 50a tot aan de kruising met de Fenkelstraat. Onderstaand kaartje geeft aan waar we wanneer aan het werk zijn. De Fenkelstraat, Prof. Van Ginnekenstraat en omgeving blijven tijdens fase 1, 2 en 3 bereikbaar via de kruising Molenstraat. Vanaf fase 4 zijn deze straten bereikbaar via de Pastoor Hellemonsstraat en het gedeelte van de Markt dat dan klaar is. Een kaartje met de omleidingsroutes vindt u op deze website bij het onderdeel documenten.

Wij streven er naar zo min mogelijk overlast te veroorzaken voor weggebruikers en inwoners. Helaas kan dit niet altijd worden voorkomen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Aangepaste busroute/bushaltes
Tijdens de werkzaamheden in het centrum rijdt Arriva (lijn 311) een aangepaste route die tussendoor ook nog verandert. Nu de werkzaamheden aan de Oudenbosscheweg/Kuivezand klaar zijn, wordt de route: Bosschendijk – Stationsstraat – Parklaan – Molenstraat – Zandeweg – Kuivezand. De meest actuele informatie over de route en de gewijzigde bushaltes vindt u op www.arriva.nl > reisinformatie > omleidingen & stremmingen > Noord-Brabant > lijn 311. Ook voor de lijnen 611, 210, 610 en 211 geldt een aangepaste route met vervangende haltes.

kaartje-fases